Scyla ebooks, fantasia digital

Próccol, de Javier Castro Lechet.

El llibre electrònic genera cada vegada més debat en el sector editorial. A Catalunya, i a l’Estat, els posicionaments són prudents, lents. Les empreses són conscients que la gran batalla és en el paper, perquè el volum de facturació del llibre digital és encara irrisori. Però l’e-book avança, inexorablement. Malgrat les veus dels gurús, ningú sap del cert quin serà el futur del llibre, ni com conviuran els dos formats. Però cal estar preparats.

Per això és destacable l’aposta del grup Planeta en l’àmbit concret de la fantasia, la ciència-ficció i el terror. Acaba de néixer Scyla eBooks, el segell que aspira a ser la referència d’aquests gèneres en llengua castellana. S’hi publicaran tant obres inèdites d’autors emergents, com textos d’escriptors amb més bagatge, com Javier Negrete, Víctor Conde, Carlos Sisí o Domingo Santos, entre altres. Els preus seran molt assequibles (entre 0.99€ i 4.99€), i es posaran a l’abast del públic tant relats curts com novel·les.

De moment, ja estan disponibles els primers títols: Próccol, novel·la de terror i acció de Javier Castro Lechet, i Oniromante, de Víctor Conde, un relat sobre una teixidora de somnis. El mes de desembre està previst El proyecto Alpha, de José Luis Caballero.

Totes les novetats de Scyla eBooks es podran llegir en els diferents dispositius electrònics: ordinador, tauleta tàctil, smart-phone i lector digital (e-reader).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.