Patrick Rothfuss visita Barcelona

autorpicAvui la gent de Random House ens ha alegrat el dia. La visita a Barcelona i Madrid de Patrick Rothfuss els dies 6, 7 i 8 de novembre és tot un aconteixement per als amants de la literatura fantàstica. Però ho és també per a tots els que estimen la bona literatura perquè el més bonic que ha aconseguit aquest homenot de Wisconsin és que ha atret cap al gènere fantàstic molts lectors que n’eren al·lèrgics. El 3 de novembre de 2011 (ja fa dos anys!) Rosa dels Vents va publicar en català El temor d’un home savi, la segona entrega d’El nom del vent, llibre amb què Rothfuss va protagonitzar un dels debuts més espectaculars de la literatura fantàstica. L’espera per al tercer volum de la Crònica de l’Assassí de Reis s’està fent llarga. Portarà per títol The Doors of Stone (Les portes de pedra) i tot apunta que sortirà en anglès al 2014, tot i que Rothfuss n’està allargant el període de revisió per polir-lo al màxim. Mentrestant, hem pogut conèixer contes ben especials com Las aventuras de la Princesa y el señor Fu.

Serà la primera vegada que Patrick Rothfuss visita l’Estat espanyol. Al 2011 ja estava prevista la seva presència però es va haver de cancel·lar per motius personals de l’autor. Ara ja no caldrà esperar fins a l’estiu vinent: el Festival Celsius d’Avilés havia anunciat la participació de l’escriptor nordamericà en l’edició de 2014.

Aquest és el programa previst de Rothfuss:

– Barcelona

Dimecres, 6 de novembre, 19h: trobada amb lectors a l’auditori de Random House Mondadori (Travessera de Gràcia, 47-49). Rothfuss conversarà amb el periodista Ricard Ruiz Garzón, respondrà les preguntes dels lectors i signarà exemplars dels seus llibres. L’acte es podrà seguir en streaming des de la web i el Facebook oficials de la trilogia. Important: l’entrada és lliure fins a completar l’aforament.
Dijous, 7 de novembre, 17h: signatura a Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62, Barcelona)

– Madrid

Divendres, 8 de novembre, 19.30 h: signatura al Fòrum FNAC Callao (Preciados, 28).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.