Setembre: reedicions i sagues

Thrall. El crepúsculo de los aspectos. Christie Golden. Ed. Panini Books, 2011. 333 pàgs. Traducció al castellà: Raúl Sastre

La maquinària editorial s’ha reactivat amb l’arribada de setembre, com és habitual. Fem un petit repàs d’algunes novetats en el gènere fantàstic. Tot esperant la traducció del darrer volum de la saga Song of ice and fire, de George R. R. Martin, A dance with dragons (possiblement per a l’any que ve, i només en castellà),  i donant per fet que la bomba d’aquesta tardor serà la nova novel·la de Patrick Rothfuss, El temor d’un home savi, vet aquí altres títols.
Minotauro encapçala la seva oferta amb el nou llibre d’Orson Scott Card, Pathfinder, sobre un jove amb un do per veure el passat que es veu immers en una lluita entre dues faccions. Autor de El juego de Ender, l’escriptor nordamericà és un dels puntals de la ciència-ficció. Un altre segell de Planeta dedicat a la fantasia, Timun Mas, reactiva algunes de les sagues habituals, amb el volum de col·leccionista Transiciones (Reinos Olvidados), de R.A. Salvatore; la trilogia La discípula oscura, de la Dragonlance, en butxaca; i també Próspero en llamas, nou volum de la sèrie La herejía de Horus, entre altres. Destaca també Torres de medianoche, el penúltim volum de La rueda del tiempo, de Robert Jordan. Brandon Sanderson ha culminat la sèrie després de la mort de Jordan, i el darrer volum, A memory of light, està previst per a 2012.
Més novetats en butxaca, Crónicas del Multiverso (Booket), de Víctor Conde, una aventura de ciència-ficció que va obtenir el Premi Minotauro 2010. D’altra banda, De Bolsillo publica La reina de los esclavos, d’Ange Guéro. Aquest llibre completa la trilogia La leyenda de Ayesha, que suposa un apunt interessant cap a una fornada d’autors francesos que estan despuntant a l’Estat veí. Caldrà estar-hi atent.
Finalment, un nou lliurament basat en l’univers del joc en línia World of Warcraft, del qual ja hem parlat en aquest bloc. Panini Books ha publicat Thrall. El crepúsculo de los aspectos. El signa Christie Golden, autora d’altres títols de la sèrie com Arthas. La ascensión del rey exánime. En aquesta ocasió, Thrall, un excap militar de la facció coneguda com La Horda, lluita ara per impedir la destrucció total d’Azeroth.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.