Joc de trons!

Joc de trons, en català, a partir de la imatge promocional de la sèrie televisiva.

Correu a comprar El temor d’un home savi, de Patrick Rothfuss, que ja és aquí! Els primers compassos situen Kvothe on el vam deixar a El nom del vent, a la Universitat, però hi ha moltes més aventures en les 1.200 planes del volum. Per cert, tots dos els trobareu en català a Rosa dels Vents. En seguirem parlant…
Avui aprofito per celebrar una gran notícia, com és la publicació en català de tota la sèrie de George R. R. Martin, segons ha anunciat Alfaguara. Aquest segell oferirà els quatre títols que ja hi ha en castellà entre aquest mes de novembre i maig de 2012. Joc de trons, el primer de la sèrie (popularitzada gràcies a la versió televisiva) serà a les llibreries el 23 de novembre. Xoc de reis, el 21 de desembre. L’esperat cinquè volum, Dansa de dracs, que ja fa uns mesos que es pot trobar en anglès, apareixerà també en català al llarg de l’any que ve però sense data concreta encara.
L’enhorabona a l’editorial, esperem que la traducció estigui a l’alçada que es mereix.

Un pensament sobre “Joc de trons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.