Kimera, nou segell de fantasia juvenil

Entre les novetats del mes de novembre, La Galera presenta La piràmide vermella, de Rick Riordan, una novel·la juvenil amb elements d’aventura clàssica: un misteri sobre l’antic Egipte, el despertar d’un déu malvat, i un viatge arreu del món per esclarir un misteri. És el primer volum del nou segell Kimera, la nova marca fantasy de La Galera. Serà un segell bàsicament juvenil, volgudament diferenciat de l’altre segell crossover de l’editorial, Bridge. Tot i així, amb vocació d’arribar a totes les edats.

Amb aquesta nova col·lecció, La Galera omple un buit en un catàleg en què, d’altra banda, la fantasia sempre hi ha tingut un paper rellevant. I la nova col·lecció arrenca amb el primer volum de la sèrie Les cròniques dels Kane, de l’escriptor nord-americà Rick Riordan. És un dels noms reputats del gènere, autor, entre altres, de les exitoses aventures de Percy Jackson –Percy Jackson y los dioses del Olimpo es troba entre els deu llibres més llegits a l’Estat el 2010 en la franja de 10 a 13 anys, segons un informe de la Federación de Gremios de Editores de España.

La nova proposta ve protagonitzada una altra vegada per joves brillants amb poders especials, i trames fonamentades en la mitologia històrica. En aquest cas, dos germans bessons que gairebé no es coneixen, i que es veuran arrossegats per un “experiment” dut a terme pel seu pare, l’eminent egiptòleg Julius Kane.

El següent títol de la saga, La petita Odessa, apareixerà també dins d’aquesta mateixa col·lecció al març de 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.