Els caçadors d’ombres, al cinema

ciudad-de-hueso_9788408118190Ja arriba la versió cinematogràfica de Caçadors d’ombres, una saga fantàstica de Cassandra Clare que des de 2009 ha arrossegat un públic juvenil fidel i entusiasta. L’autora va aprofitar la tirada de les novel·les de vampirs i àngels i va saber crear una trama en què es creuen el món real i un submón que lluita per mantenir l’equilibri contra el mal gràcies als anomenats “caçadors d’ombres”. Fantasia urbana romàntica que, possiblement, tindrà un bon impacte visual a la pantalla gran, però per a mi és clarament inferior als Jocs de la fam, amb què comparteix públic potencial.

Autora prolífica, la pentalogia de Clare va créixer posteriorment amb una trilogia que actua com a preqüela. Déu n’hi do. La pel·lícula, en concret, es basarà en la primera entrega, Ciutat d’ossos. I com és habitual en aquests casos, Planeta ha aprofitat per reeditar el títol Ciudad de hueso en versió de butxaca al segell Booket. Si us fa gràcia enganxar-vos-hi o fer la lectura abans de veure el film, trobareu tota la saga en castellà a Destino i en català a Grup 62.

3 pensaments sobre “Els caçadors d’ombres, al cinema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.