George R. R. Martin, també en còmic

Il·lustració d’El caballero errante. / MILLER

És l’any de George R. R. Martin. L’adaptació televisiva de Game of thrones ha animat les vendes de la saga de novel·les A song of ice and fire, de la qual ja s’ha anunciat el cinquè volum per a aquest juliol. I, mentrestant, continuen les reedicions. Debolsillo ofereix en format butxaca El caballero errante, l’adaptació en còmic de The hedge knight, amb guió de Ben Avery i il·lustracions de Mike S. Miller. La novel·la curta original és de 1998 i forma part d’un grup de relats situats en el mateix univers de la sèrie. En aquest cas, es tracta de la primera preqüela, un segle abans dels esdeveniments de Game of thrones, amb les aventures del cavaller Dunk i el seu escuder Egg, que continuaran, també en còmic, amb La espada leal.
Una altra de les novetats a Debolsillo aquesta primavera és El camino del trono, de l’escriptora francesa Ange Guéro. És el primer títol de la trilogia La leyenda de Ayesha, que va consolidar la trajectòria d’aquesta autora a França. L’obra, que aborda el debat entre fe i ateisme, arriba bastant més tard a l’Estat espanyol, i els dos llibres següents es publicaran també enguany: al juliol, el segon, La amenaza del desierto; i a l’octubre, el tercer, La reina de los esclavos.
Finalment, apareix també en butxaca Grimpow y la bruja de la estirpe, segona part de les aventures del jove Grimpow del malagueny Rafael Ábalos. Aquesta segona part recupera la trama inspirada en els templers, després que el protagonista ja ha aconseguit fer-se amb la cobejada pedra filosofal.

3 pensaments sobre “George R. R. Martin, també en còmic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.