Més còmic de GRRM

La espada leal, de George R. R. Martin. Ed. DeBolsillo, 2011. Traducció al castellà: Raúl Sastre

El 2011 ha estat un gran any per als seguidors de George R. R. Martin. L’adaptació televisiva de Game of Thrones ha estat un èxit que ha multiplicat l’interès pels llibres i, a més, ha aparegut l’esperadíssim cinquè volum de la saga, A dance with dragons. A l’espera que el 2012 arribi la traducció a l’espanyol, és destacable que l’interès per aquest autor hagi esperonat fins i tot la traducció de les novel·les al català, cosa gens freqüent en el gènere fantàstic a casa nostra. La cosa positiva d’un autor que esdevé tan comercial és que genera nous productes, i relativament assequibles, sense necessitat d’haver de furgar en botigues especialitzades. És el cas d’un nou còmic que ha publicat Debolsillo. Després de presentar també en format de butxaca El caballero errante, fa poc s’ha publicat La espada leal. És la versió en còmic de The sworn sword, amb guió de Ben Avery i il·lustracions de Mike S. Miller. La novel·la curta original és de 2003, versionada com a historieta el 2008, i forma part d’un grup de relats situats en el mateix univers de la sèrie A song of ice and fire. En aquesta aventura, el cavaller Dunk i el seu escuder Egg han de resoldre un conflicte entre dos petits senyors, que posarà a prova la fidelitat i la fortalesa del jove cavaller. Un passatemps ben amè per a aquestes dates, lleuger en comparació amb els volums de GRRM.

2 pensaments sobre “Més còmic de GRRM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.